dilluns, 26 de juliol del 2010

FONTALBA-NURIA

Aquest cap de setmana ha estat una mica mogudet.

El Diumenge vaig passar la nit a Ribes de Freser així el dilluns a primera hora enfilava cap a Fontalba per fer una ruta a peu.
Desde Fontalba hi han dues rutes clares per fer. La del Puigmal i la de Nuria.
El meu desitg era fer la del Puigmal però dins al meu cap sentia la veu d'en Josep Mª que em deia:
NO, EL PUIGMAL NO!! FES-ME CAS, MILLOR LA DE NURIA AMB EL PEU QUE TENS....

Estaré agraït eternament de tant savi consell.
Tot i no sé una ruta gens dura ni tansols tècnica, la vaig patir molt.
No hi ha cap dubte de que encara no estic del tot preparat per anar a caminar per aquells indrets i de que encara no tinc el turmell bé. Que podia esperar si fa un mes que encara no caminava....
Una vegada a Nuria ens va tocar dinar una miqueta, mitja volta i cap a Fontalba.



A Fontalba vam agafar el cotxe i 3 hores més tard arrivaba a Blanes, Capital internacional dels focs d'artificials, a uns 2200 metres més avall....

Entre una cosa i l'altre d'hora d'arrivada a casa era mitja nit.


diumenge, 25 de juliol del 2010

Debut i doblete de Running

,Aquest cap de setmana he fet debut i doblete en curses populars. 

La primera dissabte al matí a Torelló, una cursa de 5 Km en circuit urbà al que habiem de donar-hi 3 voltes. Vaig anar molt bé tota la cursa sobretot les dues primeres voltes on potser vaig pecar d'anar un pèl massa ràpid, ja que a la última ja justejava. Però vaig anar bastant per sobre del que jo havia calculat fent un temps final de 21:13min.

La segona va ser a Sta. Cristina d'Aro, una cursa de 7,7 Kms per pistes forestals la qual ja va ser algo totalment diferent. Si bé al matí sabia en tot moment on estava i el metros que quedaven per cada revolt (jugava a casa) i a sobre es tractaba de donar voltes a un mateix circuit, a la tarda era una sola volta a un traçat sense excessius desnivells ni dificultats tècniques, però amb molta més gent i un ambient força diferent. Finalment vaig fer un temps de 38:02 min bastant per sota del que jo havia previst en un principi.

La conclusió final ha estat que m'ha deixat un bon gust això de fer curses de running espero poder fer-ne alguna altra ben aviat.

Per llegir les cròniques complertes: http://www.jurassik666.blogspot.com/

dilluns, 19 de juliol del 2010

Un cap de setmana complert

Aquest cap de setmana l'he tingut força complert. Diumenge vaig còrrer l'última prova de la GES EXTREM '10 (el campionat de BTT que organitzem amb la colla).


La cursa anava de Setcases a Vallter per la carretera, tot i això la fem amb bicis BTT. Tot i que el meu ritme d'entrenaments és més que millorable, haig de reconèixer que dissabte vaig trobar-me força bé, i vaig tenir bones sensacions, no obstant vaig trobar que anava algo fluix de cames. 


De tota manera vaig arribar a Vallter amb un temps de 1:02:10, rebaixant en uns segons el meu record personal que tenia des del 2008.


Ultimes rampes abans d'arribar a Vallter


Diumenge Vaig sortir amb el nano l'Erik de 8 anys a caminar, vàrem anar a pujar al Puigmal des de Fontalba aprofitant que feien la cursa de l'Olla de Nuria. Vaig quedar sorprés no només d'haver arrivat a dalt sense parar amb el nano, si no que a  més amb un temps molt bó 1:29:36. El que arriven a fer els nens per guanyar-se uns patins!! 


L'Erik a peus del Puigmal

Per llegir les cròniques complertes visiteu el meu blog. www.jurassik666.blogspot.com


dissabte, 17 de juliol del 2010

TORNAR A COMENÇAR

Hola a tots,
Després de la lesió, 2 mesos de inactivitat i de guanyar 4,5 quilets, ja és hora de posar la màquina en marxa.

Aqui us deixo un video una mica catxondo del que és ara el meu entrenament o recuperació.
S'ha de dir que en el carril bici hi ha gent gran que està en plena forma, encara que aquest no era el cas, més aviat diria que hi ha gent jove que està feta pols..!!!!!

Nois, estic animaaaaattttttt!!!!!!!!!!
El meu nou repte és la cursa del Carrer Nou de Girona, com veureu en el video encara tinc molta feina per endavant.

divendres, 2 de juliol del 2010

GAS AL PEDAL !!!

A DISFRUTAR DEL VIDEO!!!!

Que us sembla aquest video? Us apunteu a anar-ho a provar??