dilluns, 21 de març del 2011

I DUATLO DE LES GAVARRES

Els Iromens Dani, Angel, Xevi i Ramon en la primera duatló de les Gavarres




La matinal començava amb una prova de 5Km de carrera a peu, va ser força dura amb un desnivell de 100m, tenin que creuar un parell de vegades una riera que anava plena d'aigua, portan els peus molls tota la cursa.



Al acavar la cursa a peu,tocava agafar la bici, es van fer 18Km amb un desnivell de 640m, pujar fins el Castell de Sant Miquel i desde aquest punt una baixada ràpida fins a Celrà.



El més dificil, va ser l'última transició, correr els ultims dos quilometres i mig, va se tot un patiment.


Per ser la primera duatló, no està gens malament molt bona companyia i un día perfecte... sobretot el dinar amb els airomens i amics del menjacamins amb les respectives dones.
Donar les gràcies al nostre Team manager Lluis, per el soport moralt a la cursa.

CLASSIFICACIÓ ÉLIT
Angel-----------------28
Dani -----------------50
Xevi -----------------92
Ramon-----------------93

diumenge, 20 de març del 2011

ESPÀRREGS? EM SEMBLA QUE SI !!!

El que no puc dir és que aquest cap de setmana m'hagi aburrit.

Primer, sortida amb BTT amb la colla dels dissabtes. Aquest dissabte concretament venien a fer una ruta preparada per mi i encara que em vaig despertar que em fotia mal tot els vaig acompanyar fins on la màquina va dir prou que va ser a Sant Miquel. Allà ells van seguir i jo vaig fer com els ninjas, vaig tirar una bomba de fum i vaig desaparèixer cap a casa.
He de dir que ells van insistir que tots tirariem pel recte cap a casa, però jo m'hi vaig negar del tot i els vaig acoseguir convèncer.

Quan estava tirant per el carril bici cap a casa amb tota la pajarraca, vaig trovar a en Pere que em va fer de motxiler fins a casa. Gràcies Pere!!!

A casa els vaig esperar, els hi vaig preparar la mànega per la neteja de bicis i un habituallament que vam disfrutar entre tots.

Fotos i crònica Arreplegada de dissabte.

Pel que fà avui diumenge la cosa ha canviat. M'he dedicat anar a fer de Buscador professional d'espàrregs. I el resultat ha estat aquest:


Ramon, viam si et poses les piles amb el tema espàrregs!!!


divendres, 11 de març del 2011

GANES DE PEDALAR

Ja fa dies que espero el dissabte per anar a pedalar.
Avui quan he plegat de treballar, i després de veure les previsions meteorologiques,  he pensat que potser demà al matí estaria ploguent i em privaria de sortir.
I jo amb aquestes ganes de pedalar.... aixi que res, he arribat a casa m'he canviat, he muntat la llum a la burra i en marxa, que no sigui que demà m'hagi de quedar a casa tot putejat.

A les 19 sortia de casa, el recorregut ha sigut senzill, bàsicament carril bici, Quart-Llagostera-Quart.
35,6Km amb 1:30h una mitjana de 23,6Km/h. Tot un èxit per mi.

dissabte, 5 de març del 2011

LIADA AL CANTO !!!!

Aquesta setmana fisicament no m'he sentit massa bé,  i avui no em volia liar massa amb la bici.
Durant la setmana vaig rebre una proposta d'en Jordi. Una ruta que semblava molt interessant. A grans trets anava de Llagostera fins a una caleta aprop de Rosamar i tornar.

Bé, vaig pensar que avui no era el dia per sortir i fotrem una pallissa wapa aixi que xino-xano, aniria a fer un caminot que va desde Quart fins a Sant Daniel que no havia fet mai, ja que estic preparant una sortida per la zona i vull passar per uns indrets concrets mirant de trepitjar el minim d'asfalt possible. Ahir a última hora en Ramon es va apuntar, cosa que aniria perfecte ja que ell es coneix la zona com el palmell de la mà.


Doncs LIADA AL CANTO, ja que estavem a Sant Daniel hem pujat fins a Sant Miquel i ja que estavem a Sant Miquel hem anat fins a l'Olivet, i ja que estavem a...... i ja que estavem a..... aixi que ja tinc la ruta completa apunt per fer amb la gent del meu estimat poble.

Conjuntament amb en Ramon hem anat confeccionant la ruta sobre la marxa. Una ruta canyera que té de tot, pujades d'aquelles que les pulsacions s'enfilen al màxim, baixades divertides i un parell o tres de llocs amb molt bones vistes.

La ruta:  Quart-Biocenturi-Sant Daniel-Sant Miquel-L'Olivet-Can Mascort-El Celré-Quart.
Les Dades: 35Km aprox. amb una altimetria de uns 1000mts.

Estic trinxadissim!!!
Però m'ho he passat de collons. Aquesta tarda Sofing amb una altimetria de ZzZzZzZ!!!


Baixa el track aqui.

Aquestes son algunes fotos que hem anat fent pel camí i de gent que hem anat trovant.