diumenge, 7 de febrer de 2010

VALLTER 2000

Us penjut unes quantes fotos i un petit video,de la sortida del dissabte que vam fer la Judit i en Ramon a Vallter 2000. El temps no va acompanyar gaire, el matí perfecte, va estar nevant una mica i va deixar una capa de neu nova que era perfecte per fer una bona esquiada, pero la cosa va anar a pitjor per culpa de la ventolada que feia, pero bé no es pot tenir tot, si no la esquiada haugués estat perfecta.
Posdata:
Convidut a els socis del Blog Manel, Carlitus etc.... a penjar alguna coseta ja que esta vist que la fred pot amb ells, un es dedica sota cobert a ser el musculmant, musculmant, musculmant.... i l´altra fa bici estatàtica a casa lleixint o mirant la tele, sembla a ser que la fred els i fa por.

1 comentari:

Carles ha dit...

Encara que no es publiqui, aqui el menda surt cada dissabte al matí, fagi fred o no. Com que les sortides son totes mes o menys les mateixes no les penjo. Aixi que tranquilitza't una mica Ramonet...

P.D.:
Aqui ningú et té por, ets tu que ens en tens a nosaltres per això ara surts amb els Menjacamins i ens has deixat tirats a tots dos... (Eres un vendido)