dijous, 19 d’agost de 2010

DOS DIES A LES GAVARRES

Ja fa uns dies que em voltava pel cap anar fer un tastet de muntanya després de tants dies de carril bici.

Abans d'ahir em vaig ficar el llit aviat, amb molta il.lusió, pensant només en la sortida que faria i en els possibles inconvenients que em podria trovar després de la Nevada del març.

A les 7 el despertador es posa a sonar, i tinc una extranya sensació que em recorda a la que tenia quan anava d'excursió amb el cole...

Surto de casa sense un rumb del tot fixe, només sé que vaig direcció a l'esglèsia de Quart, i mentre pedalo cap allà intento visualitzar els camins i corriols que puc agafar i fins a on em poden portar.
Sense pensar-m'ho gaire decideixo: Passaré pel veinat D'Erols fins agafar la pista que em porta fins a Sant Mateu de Montnegre, allà trepitxaré asfalt uns 300 metres i afagaré la pista que em porta fins a Els Angels, una vegada allà decidiré que s'ha de fer ja que em faria molta gràcia agafar corriols però em preocupa l'estat en què es poden trobar.

Dit i fet, una horeta més tard em trobo als Angels, estic molt content, tinc molt bones sensacions i la pujada no m'ha afectat gens, les cames em funcionen perfectament.
Allà decideixo passar per els corriols que baixen del Angels, aquells que utilitza la gent per anar-hi caminant.
A disfrutar!!!, no penso gens amb el turmell, només amb les pedres que em vaig trovant en els corriols, això es un bon senyal la recuperació m'està fent afecte, estic baixan confiat.

Entre pitus i flautes, o entre rocs i pedrots, enllaçant corriols i trams molt curts d'asfalt arribo a Can Mascort, tot està força bé només tinc la roda del davant reventada,  la miro i penso:
-Ha valgut pena, la tornaria a reventar 100 vegades més.
Una vegada reparada enfilo cap a la pista que em porta directament cap a Quart, ara tot és baixada i ja seré a casa.

Aquesta sortida la vaig fer ahir. Vaig disfrutar tant i tant que avui a la mateixa hora he repetit sortida.
29Km amb uns 750 mts de desnivell acumulat positiu per dia.

Cap comentari: