dissabte, 16 d’octubre del 2010

LLAGOSTERA-CAULÉS

Avui he quedat amb dos companys del club, en Jordi Marina i en Miquel Angel.
A les 9 del matí m'he trobat amb en Jordi davant del pavelló i hem passat a buscar en MAD.
Era la primera vegada que anava amb ells, bé..., la primera vegada que oficialment anava amb ells, ja que ens haviem trobat en alguna marxa, com la Desfrenada de Besalú.

Hem començat a pedalar amb un objectiu clar, Caulés.
Només de començar, aprop de Can Companyó, la primera prova de foc, una bassa enorme. Jordi no s'ho ha pensat i l'ha passat pel recte tot i que s'ha mullat una mica els peus, però no ha sigut l'únic. En MAD i jo ens ho hem mirat una mica més bé, però tot i així, Xaf!!! he fotut un peu dins l'aigua!! Un bon començament de sortida!!

Tot parlant i superant alguna rampa, explicant experiencies d'un i l'altre hem arribat a Caulés on ens hem plantejat agafar un corriol de baixada, molt pedregós i molt moll però no ens ha fet el pes i hem reculat, ja que no pintava ser massa segur.

Hem tirat cap a Can Mundet, Terra Negre i després ens ha tocat pujar fins al Coll de la Mallorca. Deunidó quina pujadeta, l'havia fet moltes vegades amb moto, però amb la Bike és una altra història.
He baixat plat, pujat pinyons i he apretat una mica les dents... però no ha pogut ser, la última rampa ha pogut amb mi i en una zona pedregosa m'ha marxat de davant i he hagut de posar el peu a terra. Mala sort, una altra vegada serà.
Després d'aquesta entretinguda pujada ja era bufar i fer ampolles i amb un moment ja hem sigut a Llagostera.

En definitiva, he disfrutat d'una bona sortida i de bona companyia.
En total uns 30Km.

3 comentaris:

Ramonet ha dit...

Picha,tú pedala que jo vaig a buscar bolets, et dessitgo per demá bona sort, a mi me toca pedala dema, salut i força els bolets.

Ramonet ha dit...

Aixó es la guerra company, i preparat que només es el principi.

Carles ha dit...

Tu ho has dit, ara ja no hiha volta enrera!!!