diumenge, 26 de desembre del 2010

31a CURSA DE SANT ESTEVE Llagostera

Avui dia 26 de desembre es celebrava la 31a cursa de Sant Esteve.


La meva primera intenció era fer-la, però com que ja fa dies que arrossego molèsties intestinals havia pensat deixar-ho estar.
El tema és que el meu nebot, en David, de 7 anys volia fer-la i ja que la iaia no aguanta el ritme del nano i els seus pares estaven ocupats preparant el dinar familiar de Sant Esteve (ho sento Joan Carles) amb moltíssim gust l'he acompanyat jo.




A més a més, aquest any els de l'organització de la cursa han proposat dos circuits, un de 10 Km, com sempre, i l'altre de 5, perfecte per en David en la seva primera cursa i sense entrenament previ i perquè no dir-ho, perfecte pel meu estat fisic.

He arrivat al Pavelló de Llagostera i m'he inscrit, he parlat amb un i amb l'altre, esperant que arrivés la fiera.
A quarts de 10 ha arrivat, molt il.lusionat, i amb ganes de començar a correr. L'ha portat el seu pare, que amb cara de "tristoi" m'ha dit que li agradaria molt fer-la, però tenia feina a casa.
Estic segurissim que l'any que bé la faran tots dos junts.


Hem escalfat una miqueta i ja estavem apunt per la sortida.


La cursa ha començat puntual i tots hem arrencat a correr


Això si que és anar a fondo


 A l'arrivada


He de dir que no m'esperava que ho fes tant i tant bé, només hem caminat a la pujada de l'esglèsia, i alguna rampeta aïllada que hem anat trovant durant el recorregut. El tema és que en David ni havia entrenat ni havia corregut mai tanta distancia, aixi que només em queda dir que el Tio que quedat gratament satisfet del seu nebot.

MOLTES FELICITATS DAVID!!!


El crack carregant les piles


Aqui ja teniem la feina feta.





3 comentaris:

ramon ha dit...

David,enhorabona!ja tens la teva primera cursa, segur que no sera l'última aixó enganxa.Aixi m'agrada donant canya al teu tiet.
Carles, ja veus que el joven apreta fort.
Segur que amb el teu navodet no t'enrrecordaves del teus problemes físics, de lo bé que hos ho estaveu passant. Felicitats!!!!!

JURASSIK ha dit...

L'Erik, En David,... nois ja cal que ens posem les piles que el jovent puja molt i molt fort.

Enhorabona a tots per la Sant Silvestre!.

Carles ha dit...

L'Erik ja fa temps que apreta molt i molt fort, en David ja ha guanyat un Roadbook amb BTT, i avui m'ha dit que entrenará per l'any que bé fer la cursa de Sant Esteve de 10Km. Em sembla que d'aqui a no massa temps aquest parell ens passaran la mà per la cara.