dimarts, 14 de desembre del 2010

VIII MOBIAT 19-12-2010

El pròxim dia 19 de desembre Els Cremats Motor Club Esportiu organitza el VIII MOBIAT. Com molts sabeu, MOBIAT ve de les paraules MOto, BIci i Atletisme, però podeu venir amb el que vulgueu. L’excursió consisteix en pujar un pessebre al Puig de les Cadiretes, fer un bon esmorzar i després participar a la subhasta d’obsequis de diferents establiments, del qual donem un 50% dels beneficis a la Marató de TV3, aquest anys dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.


La concentració és davant el pavelló polivalent de Llagostera a les 7 del matí els que pugin caminant i a les 8 els que pugin corrent, amb bici, moto, quad, 4×4, cavall,…

Els tiquets estan a la venta a un preu de 12 euros al Taller Brugulat, al taller de motos Jorma7, a la Llibreria Sureda o per correu a elscrematsmce@hotmail.com

Després de l’esmorzar es farà l’entrega d’una foto-record del VII Mobiat al participants que l’any passat que vinguin aquest any.

Foto de l'any passat:


2 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

D'on has tret aquesta foto!?!? Mira que la vaig estar buscant!!!

Per cert, com te trobes? Ens veurem diumenge? En bici?

Carles ha dit...

No et preocupis Jordi, que tu el diumenge ja la tindràs.
Diumenge el club ELS CREMATS dona aquesta foto a tots els participants de l'any passat.

BOLETUS MALUS. Encara estic digestivament cascat, no puc dir-te si ni tantsols hi aniré amb cotxe, és tot un misteri. (Ganes no en falten)
A quina hora heu quedat per pujar vosaltres?