dissabte, 19 de febrer del 2011

TORNANT A DISFRUTAR

Després de molt temps sense fer una sortida com cal, i de moltes propostes  per part de gent del club, avui m'he decidit.

En Jordi ja feia dies que em deia per sortir però entre una cosa i l'altre... ufff... no sé... el meu ritme o el meu NO ritme em feia pensar que no aguantaria.
La meva condició fisica ha enpitxorat, però és normal, això és un peix que es mossega la cua, no surto perquè no estic bé i no milloro perque no surto. (Deixant a part que vaig passar una època que per problemes fisics no podia sortir).

Bé doncs, al final a les nou he arribat al punt de trovada. En Jordi, en Mad i en Dani (El profesor Delorto) ja hi eren, només faltava en Pep que s'ha apuntat a última hora. He de dir que si  no ha arribat abans és perquè m'ha trucat i no he sentit el mòbil, un fallo tècnic el té qualsevol.

La ruta ha sigut de Llagostera fins al Castell de Sant Iscle de Vidreres.
Hem portat un ritme bonissim, un ritme agradable que ens ha permés disfrutar de la essència del btt, de xerrades, comentaris i parades quan calia. M'ho he passat de collons, això si que és sortir i disfrutar!!

Només em queda felicitar a en J. Marina per preparar una ruta tant wapa i a tots per animar-me a tornar a pedalar una mica més.

Fotos i crònica Arreplegada

.

5 comentaris:

ramon ha dit...

Molt bé "pixa", ara ja no tens escusa per continuar amb regularitat, del que es tracta es de disfrutar amb la bici, no d'anar a competir i pasar-ho malament.
No paris.

nikabike ha dit...

Doncs ara ja no pots parar, eh??? Vinga, que t'estàs posant les piles i tot i que la forma físic no és la que t'agradaria.. tot arriba i ara que pots pedala cony!!! I sinó pensa en els dies que estaves fotut i no podies sortir, el que haguessis pagat per fer 10 km!!!! Una abraçada i a seguir gaudint del cicloturisme, que és fantàstic i va de fàbula pel cos i pel coco!!!!

Carles ha dit...

RAMON
Com ja comença a ser habitual, tenies raó. No vull posar-me objectius, només vull sortir a passar-ho bé.

NIKABIKE
Encara recordo aquells moments. Si que hagués donat el que fos per anar a donar una petita volteta o per anar a correr una miqueta...
Però ara estic bé i amb això vull dir que t'animis que tu també ho estaràs. ANIMS!

Jordi Marina ha dit...

Nano... ja estic investigant nous objectius!!!!

Carles ha dit...

Jo també estic fent els deures.
Estic muntant una rutilla per la zona...