diumenge, 8 de maig de 2011

MITJA MARATÓ GIRONA

Aquest Diumenge tocava corre la mitja Marató de Girona. Manel, Angel i un servidor Ramón.La cursa en donava bones vibracions, ja que el temps era el ideal per mi, no teníem Sol.="
S'ha començat a bon ritme, aprox. 4´40 el Km, un pel fort per mi, però les sensacions eren bones. Doncs calia aprofitar-ho.
En el punt dels 10 Km, s'ha fet un temps de 49 minuts, en aquest moment he decidit de afluixar una mica al ritme ja que en va venir al cap la Mitja del any passat, el dur que sem va fer els últims Km.
No volia que en passes el mateix, volia fer la segona meitat de la cursa amb més bones sensacions.En el Km. 15 aprox.L'Angel que tenia un ritme més fort, en va deixar, esta fet tot un "maquina", jo na fent el meu ritme que anava prou bé, en Manel, té merit el que va fer, ja que va anar tota la cursa amb molèsties a les cames, el tenia un minutet a la meva esquena.
Me trec el barret Manel, per la teva força mental, ja que no tothom aguantaria els 21Km, amb les teves condicions.I per fi L'arribada.Estic molt satisfet, les sensacions molt millors que la anterior edició i a més vaig rebaixar el temps amb 4 minutets, no es pot demanar mes i molt bona companyia amb els dos "compinches".I per finalitzar, una foto amb la tercera classificada de noies. La Nuri, amb un temps de 1h29m. Quina màquina.

2 comentaris:

Carles ha dit...

Moltes felicitats a tots tres, i sobretot a en Manel.
No és gens fàcil anar amb molesties, ja no és simplement un tema fisic sino que també és psicològic.
Enhorabona a tots tres!!!

MENJACAMINS ha dit...

Ramon ets el Menjacamins més "Màquines". Tu la Epic la podries fer non-stop.
Felicitats a tots.
Luigi.