diumenge, 9 de maig del 2010

MITJA MARATO DE GIRONA









Objectiu assolit!

companys avui a estat el dia que feia temps estava esperant, corre la meva primera mitja marató. A estat un dia perfecte tot i el patiment de els últims 6 Km. He sortit a un ritme de 5minuts per km, que he pogut aguantar fins el km 16 estava entusiasmat, pero a partir d´aquest moment he començat a sentir les cames forçes carregades, aixó te que servirme d'esperiencia per properes edicions que 21 km es fan molt llarcs. A partir d'aquest km he pensat "tranquil Rámon"el que interesa es arribar ,molta gent que anava per derreda a començat a pasarme pero lluny d'enfonsarme, m'he dit, endevant que queda poc ja he fet més km, que els que quedan.

Un bon soport moral a estat la meva dona, que en seguia en bici "gracies Lluisa", i per fí ja vella l'arribada a tocar,a estat un moment molt especial, poder assolir la meva PRIMERA MITJA.

3 comentaris:

JURASSIK ha dit...

Enhorabona Ramon ets un crack! esperem que no sigui la ultima.

MENJACAMINS ha dit...

Molt be RAMON! no esperava menys de tu. Portes a la sang l'esperit de superació i patiment dels Menjacamins. Aquesta no serà pas l'ultima mitja que faràs tot al contrari, ja et veig fent la marató entera. ANIMS!!! Luigi.

Carles ha dit...

Tio, per mi ets un exemple a seguir.