diumenge, 1 de maig del 2011

XVII MOUNTAINBIKADA TORTELLÀ

Com cada 1 de Maig no podíem faltar a la tradicional sortida a Tortellà.

Ens vam trobar a les 7 del matí per carregar les bicis a la forgo i direcció a Tortellà,un cop en el poble a fer les inscripcions i menjar, com marca la tradició, els clàssics bunyols que estaven bonissims.

I a les 9 en punt a pedalar, a estat una sortida per l'Alta Garrotxa amb un circuit molt variat,tant per pistes com per petits camins més tècnics,sense una gran dificultat.

Anàvem parant en els avituallaments, per recuperar forces i fer el reagrupament del grup, ja que la colla dels menjacamins, és aquesta la nostra filosofia d'anar amb bici, anar tots plegats i passar-ho bé al cim de la "burra".

Val molt la pena fer aquesta sortida, tant per els paratges que ens fan passar, com per l'ambient que es respira per part de l'organització, ja que s'en una cursa competitiva, els organitzadors també tenen molta cura amb la gent que no anem a fer temps.

Per cert, aquest any la colla, no em quedat els últims, per darrera nostra a quedat una parella.

Al finalitzar la sortida teníem un bon esmorzar - dinar, amb la clàssica ratafia que aviem trobar a faltar en el esmorzar.

Ja estem esperant la propera edició i esperem que puguin venir algun IN-QUIETS més.

1 comentari:

Carles ha dit...

Aquesta és la bona manera d'agafar-se les marxes.
Bona companyia, bon rotllo, xino-xano i "na" marxant...

Jo tenia pensat anar a la de Vilablareix però no podrà ser, tinc una comunió, aixi que hauré d'esperar una miqueta fins a la de Quart.