dilluns, 12 de març del 2012

PREPARANT LA VOLTA A L'EMPORDÀ

Els dies per fer la volta a L'Empordà, els tenim a tocar. Tinc que començar a entrenar una mica a la Lluiseta..... prou de fer carril bici, avui toca fer autèntic B.T.T
A les vuit del matí, ens trobem, com sempre a la Plaça Fidel Aguilar, amb Els Menjacamins.
La sorpresa a estat, quan he arribat amb la senyora.....com? una dona...? que passa aquí?
Despres de fer-la petar una mica, els "Menja" sota la batuta d'en Salvatore, quin perill.... a fer la ruta sorpresa i la Lluïsa i jo direcció a Sant Miquel.
Arribem a Sant Daniel, i comencem a pujar al Castell, a veure com anirà aixo. Al principi semblava que tenia presa per arribar.... Lluïsa "tranqui", que aixo no es el carril bici, paciència.



Després d'un parell de consells per fer la pujada, la cosa va millorar molt, la noia anava pujant amb tranquil·litat, però pujant, nomes va posar el peu a terra l'últim tram final que té mes desnivell.
Un cop vam fer un petit descans en el cim del Castell, del tot guanyat, baixada per la pista principal direcció Ca La Ferriola, anar a sortir al banc de Salgueda i fins la torre elèctrica, trenquem per l'itinerari 3, baixada fins la Fonts del LLeons.



Com la noia no tenia prou, a tornar a pujar, aquest cop per el camí de les dones.
Que Lluïsa com va el segon port de muntanya...???? be,be,be¡¡¡¡¡¡¡. Les forces començaven a faltar, però ella com una campiona, per "tozuda" jo...
Vam anar a sortir a Can Pol, la pujada ja esta tota feta, ara nomes baixada fins a Sant Daniel per la pista de Can Barrell.

Un cop a Girona, a fer una birra amb patatones, que la noia s'ha comportat com tota una campiona per ser la primera vegada, que fa una ruta de muntanya.
Per part meva, estic "super", ja que poder fer una activitat que t'agrada i compartir-la amb la parella, es tot un luxe.
I les impressions de ella, del tot positives ,a patit.....una mica però a gaudit molt. Sembla que el carril bici quedara de moment, per anar a la platja.

Per cert la noia a estat tota la tarda tirada al sofà, ja,ja,ja....esta feta caldo.



Sortida de 29 km amb desnivell de 670m.

4 comentaris:

Lluïsa ha dit...

Sí Ramonet, això s'ha de repetir que ens ho hem passat molt bé, però deixem per mi lo de la cerveseta, que aquí has fallat. Je, je....

Ramonet ha dit...

bé, si nomes fallo amb la birra, ja estic content,ja m'entens...no¡¡¡¡

MENJACAMINS ha dit...

Molt bé Lluïsa, la GVE no serà res per tu. Anims. Luigi.

Carles ha dit...

Ja veig que m'hauré de posar les piles...
Estic quedant molt enrederit..