diumenge, 16 de setembre de 2012

POR LA BOCA MUERE EL PEZ "ROCACORBA"

Un cop finalitzades les vacances, tornem a pujar a la bici de carretera. Tenim una baixa, en David, que al ser de Badalona, ja no pot sortir tan sovint amb nosaltres, però ell va entrenant per el Corredor, vigilant sempre els "rumanos" no sigui que es quedi sense bici. Un dia tindrem que anar nosaltres per la zona del nostre company, per que ens porti per les seves carreteres.


Com sempre a les set del matí ens trobem Dani, Angel i Ramón.
En Dani mai havia pujat a Rocacorba!!!!!!!, doncs la sortida estava clara, carretera direcció Sarrià, Autovia de Banyoles, Palol de Revardit, Camós i anar a sortit a Bombes Espa i a partir d'aqui amunt que fa pujada.


.

Ens esperen 13'3km de pujada, els tres primers son suaus amb un desnivell del 2'5%. La cosa es comença a animar del 3 al 4km amb un desnivell mig del 6%, del 4 al 5km es suavitza una mica amb un desnivell del 4'5%.

Del 5 al 6 km ja pugem al 8'2%, el següent es suavitza una mica el 3%.
Fins aquí, puc acompanyar a els "cuatro frenos", els dos fieres porten un-altre ritme, jo guardant forces, per poder atacar a les "metas volantes" ja,ja,ja....
Fins el kilometre 11 les pendents son del 9 i 10 amb trams fins el 15%, uffffff com puja Rocacorba.

Un petit descans del km 11 al 12 amb desnivell del 4%, fins arribar a les primeres antenes.


.

La traca final, els últims 1'8km, ja tenim el cel a tocar, desnivell mitja del 8'5% amb trams del 15%.Per fi el cim, uns abans que uns-altres com sempre, però l'important es arribar.
Després de descansar una mica, baixada a Girona i anar a fer la birra, que ven guanyada la tenim.


.Sortida de 78 km, que per ser la primera acabades les vacances, i pujar a Rocacorba no esta gens malament.