diumenge, 25 de juliol del 2010

Debut i doblete de Running

,Aquest cap de setmana he fet debut i doblete en curses populars. 

La primera dissabte al matí a Torelló, una cursa de 5 Km en circuit urbà al que habiem de donar-hi 3 voltes. Vaig anar molt bé tota la cursa sobretot les dues primeres voltes on potser vaig pecar d'anar un pèl massa ràpid, ja que a la última ja justejava. Però vaig anar bastant per sobre del que jo havia calculat fent un temps final de 21:13min.

La segona va ser a Sta. Cristina d'Aro, una cursa de 7,7 Kms per pistes forestals la qual ja va ser algo totalment diferent. Si bé al matí sabia en tot moment on estava i el metros que quedaven per cada revolt (jugava a casa) i a sobre es tractaba de donar voltes a un mateix circuit, a la tarda era una sola volta a un traçat sense excessius desnivells ni dificultats tècniques, però amb molta més gent i un ambient força diferent. Finalment vaig fer un temps de 38:02 min bastant per sota del que jo havia previst en un principi.

La conclusió final ha estat que m'ha deixat un bon gust això de fer curses de running espero poder fer-ne alguna altra ben aviat.

Per llegir les cròniques complertes: http://www.jurassik666.blogspot.com/

2 comentaris:

Carles ha dit...

Felicitats Molina!!!
Molt bon ritme de cursa. Ja tinc ganes de poguer-te acompanyar a totes aquestes marxes...

JURASSIK ha dit...

Aviat, aviat, cal tenir paciencia,....