diumenge, 7 de novembre del 2010

Coll de la Creueta

Enfilant-me carretera amunt
Aquest dissabte he estat pedalant pel ripollès. Me l'he travessat de cabo a rabo que en dirien alguns. Vàrem deixar el cotxe a campdevànol d'hora al matí, encara estaven posant els carrers de fet... i mica en mica i pedalada a pedalada vàrem aconseguir que el sol s'aixequés entre les bromes.

Vàrem pedalar per rampes força dures, les que pujen al Santuari de Montgrony i travessar terres inòspites a la zona del refugi de l'Espluga. Tot això però i puntualitzem-ho, anant per carretera asfaltada. A alguns els pot resultar aborrit fer tanta carretera i amb la BTT, però us assegur-ho que és un bon entrenament. 

La prova de que vàrem arribar
Més tard vàrem arribar a Castellar de n'Hug, famosa per els seus gossos d'atura i segons en Ramón Fiol per l'escudella i carn d'Olla que fan a l'Hostal 'La Muntanya'. Nosaltres ens vàrem conformar amb una barreta i un plàtan just abans d'encarar els 8 Kms de pujada que restàven per arribar al coll sota un sol que picava de valent.

Un cop d'alt i després de la foto de rigor va tocar baixar i jo que sóc més xulo que ningú vaig tirar cap a Puigcerdà que hi havia fires, mentre que els companys vàren baixar en direcció a campdevànol per la Collada de Toses.

Com sempre, n'he fet una extensa crònica al meu blog personal: 

http://www.jurassik666.blogspot.com/