diumenge, 15 de juliol del 2012

ELS PRIMERS 100KM "DE MANOLETE"

Ja feia dies que en Manel volia fer 100 km amb la bici de carretera.
Doncs, vinga anem per feina que ens queda molta¡¡¡

A les 6 del mati ens trobem a Girona els "quatre frenos" Angel, Dani els "professionals"
Manel i Ramón i el "hermafrodita" David. La ruta pensada,era anar a Olot.

Comencem a pedalar direcció Sarrià. Ja surten els primers problemes, en Manel anava baix
d'aire....... ja hi som!!!!. Nois les rutes es surt ben preparats, barretes, aigua, gels,etc i sobre tot,la bici en condicions.


Un cop solucionat el petit problema, anem a buscar l'autovia de Banyoles, seguim fins sortir a Palol de Revardit, agafem la carretera que va a Camós i fins Banyoles.
A partir d'aquest punt,busquem la carretera que va per Mieres, Santa Pau, Olot.
Són 30 km "dents de serra". Els meus companys semblaven que tenien que anar a apagar foc,però vinga que no passa res.

La primera part de la ruta ja estava feta. Ara anem a buscar la carretera que ens porta direcció a Les Preses, Sant Feliu de Pallarols, Les Planes.

En aquesta població fem una parada. L'Àngel, com sempre, surt amb una ma al davant i un-altre al ......? El noi tenia una mica de gana,doncs vinga parada i anar a comprar unes napolitanes.
Un cop els senyors vam acabar de esmorzar les pastes, les galetes energètiques, les begudes isotòniques i gels corresponents...... Tornem a pedalar, ja toca l'últim tram.
Ens posem a la carretera Gi 531, pugem per Les Encies i direcció a Sant Martí de Llémena, Llorà,Sant Gregori i per fi Girona.

Aquest últims 20 km, la gent tenia ganes d'acabar i fer la "birra" ven fresqueta del final de la sortida, vinga a fer relleus, be no tots, en Dani "xupan roda" fins que en Manel li va fer un toc d'atenció ja,ja,ja.Ens va passar com si el dimoni el perseguís.
Per fi ja tenim Girona al sac, vam anar a fer una birra ven fresqueta que ven merescuda la teniem.

Tinc que dir que en David anava amb una bici hermafrodita. Bici de B.T.T amb rodes de carretera, nomes tinc una paraula, IMPRESSIONANT com anava el noi, segur que si tingues una de road el noi ni el veiem.

Una sortida de 110km amb un desnivell de 1486m.

Per accedir a la ruta feu click aqui.