dilluns, 9 de juliol del 2012

SECCIÓ FEMENINA

Per fi ja tenim secció femenina de B.T.T, equipades com cal. Aprofitant la nova equipació dels MENJACAMINS, les dones s'han engrescat i han adquirit la nova indumentària, ara no nomes tindrem Menjacamins, voltant per les nostres comarques, sinó que també la secció femenina de Menjacamines. A la foto oficial tenim a les tres menjacamines: Lídia, Mònica i Lluïsa. Però com podeu veure, la primera sortida nomes erem la Lluïsa i jo, les altres dues van preferir anar a Tossa de cap de setmana, je,je,je,je....
A les set trenta del matí, La Lluïsa i jo agafem bicis i a estrenar els nous "modelets". Direcció Sant Daniel i pujar al Castell de Sant Miquel. Primeres rampes i la noia després de un temps sense agafar la bici,aguanta molt bé.
Fem una paradeta per recuperar forces, i tornem-hi, que ja el tenim a tocar. Tinc que dir, que després d'una bona temporada sense tocar la bici, la Lluiseta a pujat molt bé. Hem passat per un camí, que ella encara no havia fet en bici i que era més tècnic que la pista, fen algun tram a peu, però l'important es pujar i a quedat molt satisfeta. Un cop al cim, pugem al castell i gaudim de les bones vistes que tenim.
Fem la baixada, direcció a la casa dels "xinos", però abans de fer la rampa, trenquem a l'esquerra una pista que surt a Can Dineret, i tornem a sortir a la pista, que ens porta al banc de Salgueda. I baixada a Sant Daniel per el camí a peu dels Àngels. Després del esforç, una bona birra ven fresca a la Plaça Josep Pla de Girona. Va entrar de nassos. Sortida de 25 km, amb desnivell de 480m.